ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.  

Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στην εξάπλωση της πανδημίας σε πανελλαδικό επίπεδο με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων COVID-19, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ., έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ εξ’ ολοκλήρου ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.

Κατά συνέπεια, οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συνέδριο διαδικτυακά, ενώ σχετικές οδηγίες θα αποσταλούν από την Γραμματεία του Συνεδρίου AFEA SA σε όλους τους συνέδρους πριν την έναρξη του συνεδρίου.

 


ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 

Aκολουθούν οδηγίες σύνδεσης στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα διεξαγωγής του καθώς και λεπτομέρειες για το συνέδριο.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Επιλέξτε το σύνδεσμο: https://webtv.afea.gr/sydnox2020 

Χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη (Username):  

Βάλτε το κωδικό (password): 

*   Σημείωση: Τα στοιχεία σύνδεσης είναι μοναδικά για κάθε χρήστη και δεν πρέπει να μοιράζονται.  

** Για την παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας στο συνέδριο.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα έχετε τη δυνατότητα να απευθύνετε ερωτήσεις στους Ομιλητές/Εισηγητές μέσω του “Event Chat” που θα βρίσκεται στο δεξί μέρος της οθόνης σας καθόλη  τη διάρκεια του συνεδρίου.


ΣΥΝΔΕΣΗ 

Για την ομαλή παρακολούθηση της ζωνταντής μετάδοσης του συνεδρίου, απαιτείται τουλάχιστον γραμμή internet ADSL. Σε περίπτωση σύνδεσης σας από δημόσιο δίκτυο (Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια κοκ), θα πρέπει να επιτραπεί από τον υπεύθυνο δικτύου η σύνδεση RTMP (Real-Time Messaging Protocol).

Για οποιαδήποτε δυσκολία σύνδεσης παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την γραμματεία του συνεδρίου μέσω email στο info@sydnox2020.gr ή στo 210 3668895 - 6972722547.

 

Η ομάδα μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!  


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ - ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά μετά την λήξη του συνεδρίου. Το Συνέδριο μοριοδοτείται από το πρόγραμμα ACE της EORNA ME 20,5 μόρια και την Eνωση Νοσηλευτών/τριών Ελλάδος (ΕΝΕ) με 15 μόρια (αρ. πρωτ. 1284/27.08.20).

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, απαιτείται η συμπλήρωση τουλάχιστον του 60% (12 ώρες) των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος για την απόκτηση του πιστοποιητικού.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημέρες Συνεδρίου: 03-06 Σεπτεμβρίου 2020

Προθεσμία Early Registration: 31 Ιουλίου 2020

Προθεσμία υποβολής εργασιών: 7 Αυγούστου 2020

Επικοινωνία

210 36 68 895-892
210 36 43 511
info@sydnox2020.gr

Ακολουθήστε μας